Wat zijn hairweaves?

Hairweaves, ook wel invisible weft extensions of invisible handtied weft extensions genoemd zijn hairextensions die vakkundig en onzichtbaar in het eigen haar geweven worden. 

De voordelen van hairweaves

Het fijne aan invisible hairweaves is dat je niet veel haar nodig hebt om een mooie haarverlenging of haarverdikking te creëren. Omdat de wefts met je eigen haar verweven worden, zie je de strookjes haar niet zitten, zelfs niet met een paardenstaart. Hoe fijn is dat?!

Verzorging van hairweaves

Het is belangrijk om het haar goed te verzorgen, doe je dit niet, dan zullen de onzichtbare hairweaves gaan klitten en heb je binnen de kortste keren een vogelnest op je hoofd en dat wil je niet. Door een goede verzorging en door er tijd in te investeren, heb je er 3 tot 4 maanden plezier van, dit hangt uiteraard af van de groei van je eigen haar. Na die tijd kan je opnieuw door mij terug laten plaatsen want de hairweaves zijn gewoon herbruikbaar!

Meer informatie en prijzen

Voor meer informatie over invisible weft extensions kan je altijd contact met mij opnemen via de contactpagina, e-mail of via telefoon of WhatsApp op 06-51639120. Voor prijzen kunt u hier terecht.

Prijsvoorbeeld:

Hieronder kan je zien wat het kost om 100 gram met een lengte van 50 centimeter te laten zetten bij mij (zowel machine tied weft als handtied weft):

Product Prijs
Machine tied weft, 100 gram, 50 cm € 175
Handtied weft, 100 gram, 50 cm € 230