L.A Weave

Bij deze methode word een horizontale rij van microringen, in het eigen haar tegen de hoofdhuid aan, geplaatst. Op deze rij met ringen worden de hairweaves vastgenaaid met naald en draad. Deze methode blijft 6 tot 10 weken zitten, afhankelijk van verzorging en groei van je eigen haren. Dit type hairweave is meer geschikt voor dames met dik en stevig haar. 

 

The Invisible beaded weft

Na een aantal cursussen te hebben gevolgd bij Socap en bij The House of Hair in London was ik nog steeds op zoek naar een andere methode waarbij de weft echt onzichtbaar is in het eigen haar. En waarbij de microringen niet zichtbaar zijn in het eigen haar. Na een jaar op onderzoek te zijn geweest heb ik van de methodes die er op de markt zijn, qua weave techniek, mijn eigen methode ontwikkeld. Deze methode zorgt ervoor dat je de microringen in het haar niet ziet, ze irriteren niet, doen niet zeer en bovenal geen onnodig haarverlies of kale plekken. Na het inzetten van de weft kan je meteen een hoge staart of knot dragen, 2 vlechten of staarten zijn ook geen probleem met de invisible beaded weft.  Deze methode is voor iedereen geschikt en al helemaal voor dames met heel dun haar.

Beide methodes zijn fijn. Maar het voornamelijke doel van de methodes is dat je ook hierbij geen onnodig haarverlies lijdt. Geen kale plekken en geen irritaties. Extensions moeten goed zitten en ze mogen je eigen haren niet beschadigen.