Over mij en mijn passie: hairextensions

Hallo, 

Ik zal mijzelf even voorstellen.

Mijn naam is Asia van de Waal. Ruim 20  jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met hairextensions en ben er sindsdien niet meer vanaf gestapt. In het begin gebruikte ik wax-extensions, simpelweg omdat er niets anders te verkrijgen was, maar al gauw ontdekte ik, dat mijn haar erdoor beschadigde.

Toen ben ik op zoek gegaan naar andere soorten hairextensions. Via mijn toenmalige buurvrouw hoorde ik voor het eerst van zogenaamde tape extensions, maar omdat dat toen erg duur was en ik nog studeerde ben ik zelf tape extensions gaan maken en ze gaan zetten bij vriendinnen van mij. Doordat ik mij steeds meer en meer ging verdiepen in verschillende soorten extensions, ontdekte ik dat er veel meer middelen op de markt zijn die niet slecht zijn voor je haar (mits je het goed verzorgd uiteraard), maar kwam ik er ook achter dat bij mij in de omgeving vrijwel niemand die middelen kende. Dus ben ik  hairextensions bij vriendinnen gaan zetten. Een aantal jaren later zijn de technieken steeds verder verbeterd en is er veel meer bekend over extensions en de soorten methoden om ze mee te zetten. Het is nu de normaalste zaak van de wereld geworden en daarbij is het gelukkig ook stukken goedkoper geworden. Toch zie ik vaak dames die niet gezegend zijn met een mooie volle bos met haar en die daar erg onzeker over zijn maar geen schadelijke producten in hun haar willen gebruiken.

Vier jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen en heb ik vol trots mijn eigen hairextension studio geopend. The Hairextension Studio is gevestigd aan de Hugo de Grootstraat 3 in het centraal gelegen Veenendaal (gelegen tussen Utrecht en Arnhem). De hairstudio bevind zich pal naast de op- en afrit van snelweg A12. Hierdoor ben ik uitstekend bereikbaar en kunt u gratis bij mij voor de deur parkeren.

Ik bied hairextensions aan die zonder enige vorm van hitte aan je eigen haar bevestigd worden, waardoor het niet schadelijk is voor het eigen haar. Mijn extensions kunnen ook meerdere keren hergebruikt worden waardoor de kosten relatief laag zullen blijven!

Uiteraard ben ik gecertificeerd en volg ik bijscholingscursussen en trainingen zodat mijn kennisniveau en vaardigheden altijd up-to-date zijn en blijven.

Ik ben er al jaren erg enthousiast over, en ik hoop dit op jullie over te kunnen brengen met mijn prachtige hairextensions!