Microring  extensions?

Microring extensions zijn losse plukjes haar die bij elkaar gehouden worden door middel van een zogenaamde keratine bonding. Ze worden ook wel i-tip extensions genoemd omdat ze een "i"-vormige tip hebben. Deze extensions worden vastgemaakt met microringen die tot 3 maanden blijven zitten. Na ongeveer 3 maanden kun je ze weer door mij omhoog laten plaatsen.

Voor wie zijn microring extensions geschikt?

Microring extensions zijn met name geschikt voor mensen met wat dikker haar, bij vrouwen met wat dunner haar bestaat de kans dat je de ringen ziet zitten. In dit geval kan je beter kiezen voor de kleinere nanoringen. Gelukkig hebben we voor ieder haartype een passende oplossing.

De voor- en nadelen van microring extensions?

De voordelen van de microring hairextensions zijn dat de beschadiging aan het eigen haar minimaal is doordat je geen hittetang gebruikt zoals bij wax extensions wel het geval is. Ze zijn herbruikbaar en gaan dus langer meer, waardoor ze dus ook relatief goedkoop zijn mits je ze goed verzorgd.

Een nadeel van microring hair extensions, is dat ze wat sneller uit kunnen zakken. Dit komt omdat de tip wat breder is en de microring hierdoor mogelijk wat sneller uitzakt. Uiteraard kunnen ze wel  weer gewoon door mij omhoog geplaatst worden.

Meer informatie over microring extensions?

Voor meer info over microring hairextensions kan je contact met mij opnemen via de contactpagina, e-mail of via bel/app naar 0651639120

Prijsvoorbeeld microring extensions:

Hieronder zie je een prijsvoorbeeld voor het laten zetten van een plukje van 1 gram met een lente van 50 centimeter in een kleur naar keuze. De uiteindelijk benodigde hoeveelheid is afhankelijk van jouw wensen en de structuur van je eigen haar (dun of dik haar etc):

Microring extensions Indiaas haar Prijs
50 centimeter, 1 gram per plukje € 2,00
Microring Russisch/Mongools haar Prijs
50 - 53 centimeter, 1 gram per plukje € 2,90