Wat zijn nanoring extensions?

Nanoring extensions zijn net als microring extensions losse plukjes haar die aan het uiteinde gebonden zijn met een keratine bonding. Alleen is bij deze hairextensions aan het uiteinde ook een soort metalen lusje bevestigd waardoor je met een minuscule nanoring de losse pluk aan het eigen haar bevestigd. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om de nanoring extension door het eigen haar te zien zitten en dit is natuurlijk het doel wat wij nastreven.

Voor wie geschikt?

Deze methode is voornamelijk geschikt voor dames met dun haar, omdat je de nano-ringen gewoon niet ziet door het eigen haar. Deze hairextensions blijven 2 tot 2,5 maand zitten en kunnen daarna weer door mij omhoog geplaatst worden.

Omdat ook bij deze methode weer geen hittetang word gebruikt, zijn ze niet schadelijk voor je haar om ze te plaatsen.

Meer informatie over nanoringen?

Voor meer info over nanoring hairextensions kan je contact  met mij opnemen via de contactpagina, e-mail of via telefoon en/of WhatsApp op: 06-51639120

Prijsvoorbeeld:

Hieronder zie je een prijsvoorbeeld voor het laten zetten van een plukje van 1 gram met een lente van 50 centimeter in een kleur naar keuze. De uiteindelijk benodigde hoeveelheid is afhankelijk van jouw wensen en de structuur van je eigen haar (dun of dik haar etc):

Nanoring extensions Indiaas haar Prijs
50 centimeter, 1 gram per plukje € 2,00
Nanoring Russisch/Mongools haar Prijs
50 - 53 centimeter, 1 gram per plukje € 2,90