Wat zijn tape-in extensions?

Tape-in extensions of tape extensions zijn extensions die je met dubbelzijdig tape aan elkaar bevestigd. Het zijn twee stroken haar van één, twee of vier centimeter breed. De extensions zijn aan weerszijden voorzien van speciaal dubbelzijdig tape waarmeej je de extensions aan elkaar verbind met een dun strookje van het eigen haar ertussen. 

De voordelen van tape-in extensions

Het fijne aan tape extensions is dat je niet veel haar nodig hebt om een mooie haarverlenging of haarverdikking te creëren. Omdat de tapes mooi blenden met je eigen haarkleur en omdat het wat bredere stukken zijn, zie je de strookjes haar ook niet zitten, iets wat vaker bij andere methodes voorkomt.

Verzorging van tape-in extensions

Het is belangrijk om het haar goed te verzorgen, doe je dit niet, dan zullen de hair extensions gaan klitten en heb je binnen de kortste keren een vogelnest op je hoofd en dat is het laatste wat je wilt. Door een goede verzorging en door er tijd in te investeren, zul je er 3 tot 4 maanden plezier van hebben, dit hangt uiteraard af van de groei van je eigen haar. Na die tijd kan je opnieuw door mij terug laten plaatsen want de hairextensions zijn gewoon herbruikbaar!

Meer informatie

Voor meer informatie over tape-in extensions kan je contact met mij opnemen via de contactpagina, e-mail en via telefoon en/of WhatsApp op 06-51639120

Prijsvoorbeeld:

Hieronder zie je een prijsvoorbeeld voor het laten zetten van een plukje haar van 2,5 gram met een lente van 40 centimeter in een kleur naar keuze. De uiteindelijk benodigde hoeveelheid is afhankelijk van jouw wensen en de structuur van je eigen haar (dun of dik haar etc):

Tape-in extensions Indiaas haar Prijs
40 centimeter, 2,5 gram per plukje € 4,00