Nanoring extensions omgeving Rhenen

Onze hairextension studio is gevestigd in het naastgelegen Veenendaal. Prima te doen dus! In onze studio zetten wij kwalitatief hoogwaardige nanoring extensions van hoge kwaliteit echt haar. Nano-ring extensions zijn net als microring extensions losse plukjes haar die aan het uiteinde gebonden zijn met een keratine bonding. Alleen is bij deze extensions aan het uiteinde ook een soort metalen lusje bevestigd waardoor je met een minuscule nanoring de losse pluk aan het eigen haar bevestigd. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om de extension door het eigen haar te zien zitten.

Voor wie zijn nanoring extensions geschikt?

Deze methode is voornamelijk geschikt voor dames met dun haar, omdat je de nano-ringen gewoon niet ziet door het eigen haar. Deze extensions blijven 2 tot 2,5 maand zitten en kunnen daarna weer door mij omhoog geplaatst worden.

Niet schadelijk voor het  haar

Omdat bij deze methode ook weer geen tang word gebruikt met hitte-inbreng, zijn ze niet schadelijk om ze in je haar te plaatsen.

Meer informatie over nanoring extensions?

Voor meer informatie over nanoring extensions kan je contact  opnemen via de contactpagina, e-mail en via de telefoon of WhatsApp op: 06-51639120