Tape-in extensions in Veenendaal, nabij Ede

In onze Hairextension Studio gevestigd in Veenendaal, 10 minuten rijden vanaf Ede, zetten wij tape-in extensions of tape extensions. Dit zijn extensions die je met dubbelzijdig tape aan elkaar bevestigd. Het zijn twee stroken haar van één, twee of vier centimeter breed. Aan beide zijden van de hairextensions zit speciaal dubbelzijdig tape vast waarmee je de extensions aan elkaar vastplakt met een dun strookje van het eigen haar er tussenin. 

De voordelen

Het fijne aan tape extensions is dat je niet veel haar nodig hebt om een mooie haarverlenging of haarverdikking te creëren. Je ziet ze ook niet zitten, omdat de tapes mooi blenden met je eigen haarkleur en omdat het wat bredere stukken zijn zie je de strookjes haar ook niet zitten, wat je wat vaker hebt bij andere methodes.

Verzorging

Je moet ze wel heel goed verzorgen, als je dat niet doet dan zullen ze gaan klitten en heb je binnen no time een vogelnest op je hoofd en dan ben je verder van huis. Door een goede verzorging en door een tijd in te stoppen zul je er ruim 3 tot 4 maanden plezier van hebben, dit hangt uiteraard af van de groei van je eigen haar en dan kan je ze weer door mij terug laten plaatsen want de hairextensions zijn gewoon herbruikbaar!

Meer info...

Voor meer informatie over tape-in extensions kan je contact met mij opnemen via de contactpagina, e-mail, telefoon of WhatsApp: 06-51639120